Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γήπεδο στον Εθνικό μέσω του Δήμου- Εδω κ. Μπουτάρη και κ. Τζιτζικώστα;

Όνειρο ζωής είναι για όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή να αποκτήσει η ομάδα το δικό της γήπεδο. Η ομάδα του Ημίθεου έχει μια περιπέτεια που τον ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κανένας από την Πολιτεία δεν έχει ενδιαφερθεί για το θέμα . Την ίδια στιγμή στην Αθήνα ο Δήμος Πειραιά ετοιμάζει γήπεδο στον Εθνικό. Αλήθεια εδώ στην Θεσσαλονίκη, Μπουτάρης και Τζιτζικώστας δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανάλογα. Το ρεπορτάζ  για το γήπεδο που θα δοθεί στον Εθνικό αναφέρει

«Γήπεδο ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να φτιάξει ο Εθνικός, μετά την απόφαση του Δήμου Πειραιά να παραχωρήσει έκταση στην ιστορική ομάδα.

Έκταση στη λεωφόρο Σχιστού, στο Πέραμα, θα παραχωρήσει ο δήμος Πειραιά, για την ανέγερση γηπέδου και βοηθητικών χώρων για την ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού.

Η έκταση, όπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά , στη σημερινή του συνεδρίαση , η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού -Αθλητισμού-Νεολαίας , Σταυρούλα Αντωνάκου, θα είναι 30 περίπου στρέμματα. Για την ανέγερση, όπως ανάφερε η κυρία Αντωνάκου, συμφώνησαν να συμβάλλουν οικονομικά τόσο το υπουργείο Πολιτισμού -Αθλητισμού όσο και η Περιφέρεια Αττικής».

To Top