Ποδόσφαιρο

Βομβαρδίζουν «επικοινωνιακά» τον Ηρακλή

Εύκολη κριτική σε βάρος του Ηρακλη και της διοίκησης παρατηρείται το τελευταίο διάστημα απο τα ΜΜΕ.Μια κριτική που δεν την κάνουν με την ίδια ευκολία προς άλλες ομάδες και αυτό γιατί θεωρούν ότι μπορούν να εφαρμόζουν το δημοσιογραφικό τους δαιμόνιο πάνω στον Ηρακλη. Χωρίς να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι ο Ηρακλής πέρσι τέτοιο καιρό αγωνίζονταν στα Τρίκαλα Ημαθίας και ίσως και με σκοπό να βλάψουν τον Ημίθεο την στιγμή που προσπαθεί να ορθοποδήσει. Ξαφνικά ο Ηρακλής απέκτησε συμβουλάτορες από τα ΜΜΕ την στιγμή που πέρσι τον αγνοούσαν παντελώς και βλέποντας τώρα ότι πάει να αλλάξει Ρότα, θέλουν να τον επαναφέρουν στην προηγούμενη κατάσταση. 

Η επικοινωνία είναι ένα από τα πράγματα που αποτελούν την ασπίδα της ομάδας, την εικόνα της αλλά και αυτό που προσπαθείς να βγάλεις προς τα έξω. Δυστυχώς  αυτή την περίοδο προσπαθούν  όλοι να πλήξουν τον Ημίθεο επικοινωνιακά σε πολλούς τομείς.

Τα λάθη που τυχόν γίνονται παρουσιάζονται ως καταστροφή την στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις σε άλλες ομάδες οι ίδιοι «παραγωγοί» προσπαθούν να τα καλύψουν. 

Ο Ηρακλής θα βρει τον δρομο του , είτε το θέλουν , είτε όχι. άλλωστε το έχει ξανακάνει. Δεν χρειάζεται να αγχώνονται όλοι αυτοί που θέλουν το «καλο» του. 

Most Popular

To Top