Βόλει Ηρακλής

Βλέπει ξανά την κορυφή

efiviko iraklisO Ηρακλής αποτελεί το… βαρύ όνομα του Final 4 του πανελλήνιου πρωταθληματος εφήβων που διεξάγεται στην Κόνιτσα.

Βλέπετε έχει δημιουργήσει μια παράδοση στις μικρές ηλικίες χάρη στα εφτά πρωταθλήματα Ελλάδος στους εφήβους (1997, 2002, 2003, 2007, 2008, 2009, 2010). Και αφου κατάφερε (μαζί με τον ΑΓΣΙ) να πετάξει έξω τον πρωταθλητή Εθνικό Αλεανδρούπολης (πήρε 3 σερί τίτλους) και την ΕΑΠ, πλέον βάζει πλώρη για την επιστροφή στην κορυφή.
Ο τεχνικός της ομάδας, Χρήστος Πάτρας ζητά από την ομάδα του να παίξει καλό βόλεϊ: «Θα γίνει ένα πολύ δυνατό τουρνουά ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα Εφήβων φέτος. Εμείς ο Πανελλήνιος κι ο ΑΓΣΙ έχουμε πολλά παιδιά που έπαιζαν στην Α2, ενώ στη δική μας ομάδα έχουμε και αρκετά παιδιά από το παιδικό τμήμα του συλλόγου», είπε ο κυανόλευκος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι πολλά παιδιά απ’ αυτή τη φουρνιά θα παίξουν βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τον τίτλο αλλά θα παίξουμε καλό βόλεϊ. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία του συλλόγου σ’ αυτό το θέμα κι αυτό που έχουμε ως προτεραιότητα είναι μέσα σε λίγα χρόνια αυτά τα παιδιά να παίζουν στη μεγάλη ομάδα και να την οδηγήσουν ξανά ψηλά. Από κει και πέρα ο Πανελλήνιος, τον οποίο αντιμετωπίζουμε στον ημιτελικό, έχει μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε την πρόκριση μας στον τελικό».Το πρόγραμμα των αγώνων:
 
Παρασκευή 16/5
17.00, ΑΓΣ Ιωαννίνων – Ολυμπιακός
19.00, Πανελλήνιος – ΓΣ Ηρακλής
Σάββατο 17/5
13.00, Αγώνας για θέσεις 3-4
15.00, Τελικός
*Τους αγώνες θα διευθύνουν οι διαιτητές Γκόλφης, Σπυρόπουλος

Most Popular

To Top