Μπάσκετ

Βλάχος: «Φορμαρισμένος ο Ηρακλής»

basket_eok-620x335Τον πρωτοπόρο και αήττητο έως τώρα Ηρακλή αντιμετωπίζει στο Ιβανώφειο ο Εθνικός, για την 5η αγωνιστική της Α2 (05/11, 17.00).

Πρόκειται για ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους Πειραιώτες, που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, όπως τόνισε και ο Πάρης Μάρτζος στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά κι εμείς γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Πηγαίνουμε για να δώσουμε τη μάχη μας και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Έχουμε νεανική ομάδα και ζητούμενο είναι καθημερινά να μαθαίνουμε, να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή μας και να κερδίζουμε την εκτίμηση του κόσμου μας, αλλά και των αντιπάλων».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Εθνικού, Βαγγέλης Βλάχος: «Είναι αυτονόητο πως σε κάθε αγώνα μπαίνουμε με στόχο τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Αυτή είναι η δική μας υποχρέωση, διαφορετικά δεν θα κατεβαίναμε να αγωνιστούμε. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε πως ο Ηρακλής είναι πολύ φορμαρισμένος κι αυτό φάνηκε και με την εκτός έδρας νίκη επί του Δούκα. Κόντρα στον Πανιώνιο ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι παίκτες μου κάθε παιχνίδι, αλλά και από τη βελτίωση που δείχνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Θεωρώ πως και πάλι θα είμαστε σκληροί έως το τελευταίο σφύριγμα».

Most Popular

To Top