Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Βγάζουμε αυτά που μας θέλει ο προπονητής

proponisiΣτους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Άλμπερτ Ρούσσος και αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, αλλά και στο κλίμα που υπάρχει στην προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλμπερτ Ρούσσου:

 

Για τον ερχομό του στον Ηρακλή: «Μετά από τρία χρόνια στη Γιουβέντους, έρχομαι σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής, για να παίξω σε μεγάλη κατηγορία. Είμαστε μια οικογένεια, είναι πολύ ζεστά τα πράγματα, συνεχίζεται η προετοιμασία εδώ στην Ολλανδία. Μέρα με τη μέρα τα πάμε καλύτερα στην προπόνηση και βγάζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής. Μέσα από την προπόνηση και τη δουλειά, θα βγουν όλα μέσα στο γήπεδο και σιγά – σιγά θα τα καταφέρουμε».

 

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα: «Σιγά – σιγά βρίσκω τον ρυθμό μου και ψυχολογικά και αγωνιστικά, πιστεύω θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ηρακλή».

 

Για το πέρασμά του από τη Γιουβέντους: «Εξελίχθηκα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Έκανα προπονήσεις με πραγματικούς πρωταθλητές και επαγγελματίες. Αυτά με βελτίωσαν. Είμαι 20 χρονών, αγωνίζομαι ως κεντρικός και στα χαφ. Μου αρέσει πιο πολύ η θέση στα στόπερ».

Most Popular

To Top