Βόλει

Βαριά ήττα στην Νάξο

iraklis_gynaikes_volleyΜετά απο μια πολύ κακή εμφάνιση ο Ηρακλής ηττηθηκε με 3-0 στην Νάξο και μάλιστα χωρίς να μπορέσουν οι κυανόλευκες να ξεπράσουν τους δεκα πόντους σε κανένα σετ !

Οι Νησιώτισσες πρόσφεραν μια ακόμη όμορφη παράσταση μπροστά στο κοινό τους απέναντι σε έναν Ηρακλή που αντιμετώπιζε τεράστια αγωνιστικά προβλήματα με τις Κυριακίδου, Αλτίνη να ταλαιπωρούνται από ίωση, την Στράντζαλη να έχει διάστρεμμα και την Ελένη Κωνσταντινίδου να έχει πρόβλημα στο μηνίσκο.

 

Οι πολλές απουσίες, οι πολλές άπειρες αθλήτριες που αγωνίστηκαν, αλλά και η έλλειψη κινήτρου (μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας), δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Βαλεντίν Μίλεφ να γίνει ανταγωνιστική.

Εξάλλου, δεν ήταν μόνο το γόητρο που έπαιζε ρόλο σε αυτό το ματς, αφού οι δύο ομάδες το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τεθούν αντιμέτωπες στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών και μάλιστα αποτελούν το ζευγάρι του 2ου ημιτελικού.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, όταν και στα τρία σετ οι φιλοξενούμενες συγκέντρωσαν 23 πόντους (οκτώ στο πρώτο, έξι στο δεύτερο και εννιά στο τρίτο) με τους οποίους δεν θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει ούτε ένα σετ.

Τα σετ: 25-08, 25-06, 25-09

Most Popular

To Top