Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Βέλλιος : «Θα πάω θέλω όπου με θέλουν»

velliosΟ Απόστολος Βέλλιος σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον και αποκάλυψε τα κριτήρια της επιλογής για τη νέα του ομάδα.

Στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Βέλλιος. Ο επιθετικός του Ηρακλή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον αφού το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες.

«Έχω ένα γλυκό άγχος. Δεν είναι όπως πέρυσι, γιατί πέρσι και πρόπερσι έψαχνα κάτι διαφορετικό. Τώρα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω», είπε αρχικά ο Βέλλιος.

Για το ενδιαφέρον των «μεγάλων», αλλά και τα κριτήρια επιλογής του νέου του ποδοσφαιρικού σταθμού είπε: «Τα βλέπω όλα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είναι ωραίο να ακούς για μεγάλες ομάδες. Θέλω αρχικά να περάσουν τα ματς με την Εθνική, να κάνω τις διακοπές μου και μετά να συγκεντρωθώ να δω τι θα με πάει μπροστά στο μέλλον. Για να φύγω για το εξωτερικό θα πρέπει να πάω κάπου και να παίξω. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από εμένα. Αλλά εκεί που θα πάω θέλω να με θέλουν. Επίσης παίζει ρόλο τι προοπτική θα έχει η ομάδα, τι σέντερ φορ θα έχει -γιατί δεν μπορείς να πας κάπου που θα έχει πέντε σέντερ φορ-, αλλά και το οικονομικό κομμάτι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους  παίκτες που έχει πρότυπο: «Μου άρεσαν παίκτες του Ηρακλή. Μου άρεσε πολύ ο Κωνσταντίνου. Μου αρέσει πολύ και ο Ιμπραχίμοβιτς από το εξωτερικό»

Most Popular

To Top