Χωρίς κατηγορία

Βάζουν τον Ηρακλή να αγωνιστεί Σάββατο !

Σε αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής όλων των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στον νομό Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής προχώρησε η ΕΠΟ.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ηρακλής – Φίλιππος Αλεξάνδρειας, ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου, Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός και Καμπανιακός – Εδεσσαϊκός, οι οποίες θα διεξαχθούν το Σάββατο (09/12, 15:00) αντί για την Κυριακή (10/12) που είχαν αρχικά οριστεί.

Η ΕΠΟ  έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση έπειτα από σχετικό αίτημα της αστυνομίαςη οποία επικαλέστηκε το ότι την Κυριακή (10/12) διεξάγονται, επίσης, τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ποδόσφαιρο), Άρης – Παναθηναϊκός (μπάσκετ) και Άρης – ΠΑΟΚ (χάντμπολ γυναικών), ενώ ταυτόχρονα η ΔΕΑΒ χαρακτήρισε τους αγώνες Ηρακλής – Φίλιππος Αλεξάνδρειας και ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου ως παιχνίδια που χρήζουν υψηλής αστυνομικής επιτήρησης.

Υπό αυτά τα δεδομένα, η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή ημερομηνίας των τεσσάρων αναμετρήσεων, οι οποίες θα γίνουν το Σάββατο (09/12) στις 3 μ.μ.

To Top