Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Αφοσιωμένος στον Ηρακλή»

leozinioΣτην νέα σεζόν ο Λεοζίνιο θα πρέπει να αναλάβει περισσότερους ρόλους στην ομάδα και να βοηθήσει με την ποιότητα του. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής το γνωρίζει και θεωρεί πως γενικότερα η ομάδα έχει την δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Είσαι ικανοποιημένος από την ομάδα μέχρι στιγμής;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί είμαστε όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Μέχρι στιγμής εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί στα φιλικά, κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής  και είμαστε σε καλό επίπεδο, αν και βρισκόμαστε στα μέσα της προετοιμασίας».

Ήρθες στην μέση της χρονιά, περίμενες κάτι περισσότερο;

«Πλέον είμαι εδώ και δουλεύω καθημερινά με τους συμπαίκτες μου. Είναι σημαντικό να κάνεις προετοιμασία με την ομάδα. Πρώτα από όλα ελπίζω να είμαστε καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς και όλα θα πάνε καλά»

Πέρυσι τον Ιανουάριο περίμενες ένα μεγάλο διάστημα την ελευθέρας του από την Τουρκία: «Περίμενα ένα μήνα, ήταν μια δύσκολη περίοδος. Αυτό το γεγονός με άφησε λίγο πίσω , αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν»

Υπήρξε ένα θέμα με την παρουσία σου στην ομάδα, όμως διευθετήθηκε. Νιώθεις ασφάλεια πλέον στον Ηρακλή;

«Νιώθω καλύτερα, πήρα την άδεια μου να πάω διακοπές και δεν ήθελα να σκέφτομαι τίποτα. Ήθελα να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και δεν ήθελα να σκέφτομαι τίποτα που έχει να κάνει με ποδόσφαιρο. Από την μέρα που επέστρεψα στην Μίκρα είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα και έχω αφήσει όλα τα προβλήματα έξω από το γήπεδο».

Αναφορικά με το ότι η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και έχει πολλούς νέους παίκτες:

«Μπορεί να μην μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και να έχουμε αρκετά νεαρά παιδιά, αλλά οι νεαροί έχουν ποιότητα και όπως έχουν δείξει μέχρι τώρα μπορούν να μας βοηθήσουν στην συνέχεια. Δεν φοβάμαι κάτι για την φετινή χρονιά, έχουμε τον ίδιο κορμό με πέρυσι, παίζουμε μαζί αρκετό καιρό και με την βοήθεια των νεαρών, θεωρώ ότι θα κάνουμε μια καλή σεζόν».

LEOZINIOΟ Περόνε τόνισε ότι είναι πολύ καλό που έχει τον Λεοζίνιο συμπαίκτη, είσαι έτοιμος για ασσίστ;

«Παίζω καιρό με τον Περόνε, παίξαμε μαζί και στην Καλλονή και βρισκόμαστε καλά. Ξέρω πως παίζει και πολύ κινείται και είναι πολύ βασικό ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τον κοιτάω και ξέρω που θα πάει».

 

Ο Λεοζίνιο ήταν αυτός που χάρισε την νίκη στον Ηρακλή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος θυμάται αυτόν τον αγώνα και όσα ακολούθησαν:

«Μέχρι και σήμερα με σταματάν στο δρόμο και μου δίνουν συγχαρητήρια για το γκολ. Πήρα πάρα πολλά μηνύματα και στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Τώρα πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτό και να προχωρήσουμε πάρα κάτω. Ξέρω ότι αυτό το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία γιατί ήταν ένα ντέρμπι και ξέρουμε την σημασία αυτών των ντέρμπι, αλλά πλέον ξεκινάει μια νέα και δύσκολη περίοδος».

Τι κάνει ο Λεοζίνιο στον ελεύθερο του χρόνο:

«Θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου. Μου αρέσει να πηγαίνω την κόρη μου σχολείο, είναι ήδη 10 χρονών! Η οικογένεια μου είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Θα κλείσεις την καριέρα σου στον Ηρακλή:

«Αυτό δεν το ξέρω, το ποδόσφαιρο αλλάζει καθημερινά, δεν ξέρεις ποτέ τις σου ξημερώνει. Μετράνε πολλά όσο αναφορά σε ποια ομάδα παίζω. Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά αλλά όχι το βασικότερο για μένα. Αν εδώ είναι όλα καλά γιατί όχι να μην κλείσω την καριέρα μου στον Ηρακλή».

leozinio«Όλοι είναι απαραίτητοι»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Ηρακλή αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και τους πολλούς νεαρούς παίκτες που υπάρχουν και είπε χαρακτηριστικά:

Με αυτά που βλέπω μέχρι τώρα όλοι οι παίκτες είναι πολύ σημαντικοί. Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα που θέλουν να παίξουν και να αποδείξουν την αξία τους. Θέλουν να πάρουν την ευκαιρία τους. Ο Ρότας είναι πολύ καλός μέχρι στιγμής, όπως και ο Δούμτσιος φαίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Θεωρώ πως όλοι οι παίκτες μας είναι απαραίτητοι».

Most Popular

To Top