Βόλει

«Αφιερωμένο στην ομάδα»

Στην ομάδα και στους συμπαίκτες του αφιέρωσε την ατομική του διάκριση ο Κώστας Προύσαλης: «Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Δεν θέλω να αφιερώσω κάπου συγκεκριμένα αυτή τη διάκριση διότι ίσως αδικήσω κάποιον που με έχει βοηθήσει.

Είναι διάκριση όλης της ομάδας και όλων των συμπαικτών μου. Θεωρώ τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού από τις πιο σημαντικές διότι μας καθιέρωσε στην 4η θέση και μας κάνει να έχουμε βλέψεις για πιο ψηλά. Εχουμε πολύ καλή ομάδα. Από τότε που οι φίλοι του Ηρακλή από τις ΗΠΑ βοήθησαν το τμήμα η ομάδα έχει ανέβει πολύ. Μακάρι να διατηρηθεί αυτή η βοήθεια ώστε ο Ηρακλής να περάσει τα δύσκολα και να στοχεύσει και πάλι τους τίτλους. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά.

Είμαι σε καλή φάση, παίζω μεστό βόλεϊ, είμαι καλά σωματικά και παίζω ελεύθερα. Εχουμε μπροστά μας δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς. Πρέπει να παίζξουμε κοντά στο 100%. Μέχρι τώρα τις μοναδικές ομάδες που δεν έχουμε νικήσει εφέτος είναι ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Πειραιώς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Ο Εθνικός δεν θα έρθει για να χάσει και εμείς βλέπουμε το στόχο της τετράδας και ίσως κάνουμε και έκπληξη με την 3η θέση πάνω στο νήμα».

Most Popular

To Top