Βόλει

Αυτή η ομάδα αξίζει μόνο χειροκρότημα και σεβασμό

Ήρθε  η ωρα για απολογισμό για την ομάδα βολλει που με συνοπτικές σκέψεις το πρόσημο κρίνεται κάτι παραπάνω από θετικό !

Μπορεί να υπάρχει μια δικαιολογημένη πικρία για την ήττα στον τελικό, αλλά αυτό ίσως να αποτελέσει και το εφαλτήριο για τον Αυτοκράτορα. Γιατί από τα αλώνια της Α2 βρέθηκε ξανά στην θέση του και φέτος έδειξε ότι με αγάπη και προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν ακόμα και όπως παλιά

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ηρακλής είχε από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας, παίζοντας σε ολόκληρο το πρωτάθλημα με ένα ξένο, έχοντας την απώλεια του Κιόσση αλλά και τον Αρμενάκη να υπερβαίνει τον εαυτό του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, κοίταξε όλες τις ομάδες στα μάτια.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει μια προσπάθεια που θα έρθει ουσιαστικά από τον κόσμο για να στηρίξει όπως μπορεί το τμήμα. Γιατί υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά καμία συνεισφορά, με εξαίρεση ελάχιστους φιλάθλους που προσπαθούν να συνδράμουν. Σαφώς οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ο Ηρακλής χρειάζεται για πολλούς λογούς να ξαναβρεί το τμήμα του βόλεϊ την αίγλη του.

Τα μονο που μπορει να πει κάνεις για την φετινή προσπάθεια είναι μπράβο στα παιδιά που καταφεραν να φερουν τον Ηρακλη στον τελικό και παράλληλα να δειξει την δυναμική του. Μπορει ο καθένας να λεει το δικό του αλλα αυτή είναι η πραγματικοτητα. Τα σχόλια από στο διαδίκτυο και η «υψηλή κριτικη» δεν έχουν χώρο.

Χειροκροτήστε αυτή την ομάδα και το σίγουρο είναι ότι συντομα θα βρεθεί ακόμα ψηλότερα.

Most Popular

To Top