Γιώργος Μαυρόπουλος

Ας μην πετάξουμε την ευκαιρία στα σκουπίδια‏

general_mavropoulosΕκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα.Η ελπίδα επιστρέφει σε δύσκολους καιρούς. μέσα στην κρίση, και είμαστε υποχρεωμένοι να μην πετάξουμε την ευκαιρία στα σκουπίδια.

   Ας δεχθεί ο καθένας μας ότι δεν είναι Θεός και ο μόνος αλάνθαστος σ’ αυτόν τον κόσμο…ότι δεν υπάρχουν μεγιστάνες στα σούπερ μάρκετς να φέρνουμε έναν κάθε εβδομάδα στην Μίκρα. Ότι κάθε άτομο έχει την δική του θέση στον σύλλογο, ότι αυτός που πληρώνει παίρνει τις αποφάσεις. Ας είμαστε επιφυλακτικοί με το νέο, όχι όμως καχύποπτοι… μερικοί κούρασαν με την γκρίνια τους και είναι γεγονός ότι αν και μειοψηφία, αυτοί είναι που ακούγονται περισσότερο.
   Ζούμε στην εποχή της προπαγάνδας που θέλει μία πόλη, μία ομάδα, μην πέφτουμε στην παγίδα από μόνοι μας. Ας χαρίσουμε χαμόγελο στους πιτσιρικάδες που δεν τρώνε πρόλογο και παραμένουν κυανόλευκοι. Ας κάνει ο καθένας ότι περνάει από το χέρι του για το καλό του Ημίθεου, ας μην βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλους τους ανθρώπους, ας ξεχάσουμε σε ποιό πρωτάθλημα αγωνίζεται η ομάδα, ας ξαναγίνουμε μία οικογένεια.
   Υ.Γ.  Πάντα κρίνω έναν παράγοντα σε σχέση με την κατάσταση που αναλαμβάνει μία ομάδα. Δεν μπορώ να συγκρίνω έναν που ανέλαβε μία ομαδάρα και άφησε πίσω του συντρίμμια με κάποιον που άρχισε με τα συντρίμμια και την άφησε σε ένα μέτριο επίπεδο.  Από τον Σπύρο Παπαθανασάκη περιμένω να ανεβάζει τον Ηρακλή επίπεδο σε φυσιολογική χρονική διάρκεια  και όχι να μας κάνει Μπαρτσελόνα από την μία μέρα στην άλλη.

Most Popular

To Top