Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Αρρωσταίνει ο Παπαθανασάκης όταν δεν κερδίζει»

papathanasakis_11 

Ο Λάζαρος Καλαϊτζίδης βετεράνος του Ηρακλή και φίλος του Σπύρου Παπαθανασάκη μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Για τη διαιτησία στο ματς με τη Βέροια, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φανταστείτε να ερχόταν ένα στραβό αποτέλεσμα. Πώς θα κρατούσαμε 2000 κόσμο; Δε γίνονται αυτά, βγήκαμε από τα ρούχα μας. Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Είχαμε άμυνα ατσάλι, αλλά μεσοεπιθετικά είχαμε θέμα.

Πιστεύω ότι ήδη ο πρόεδρος και ο προπονητής βλέπουν ότι χρειάζονται 2 παίκτες, Παίζουν τώρα οι παίκτες που νταηλίκι ανέβασαν την ομάδα. Και ο Μπουλούτ μπήκε και πρόσφερε.

Ο πρόεδρος θέλει να κερδίζουμε. Όταν δεν κερδίζουμε δε μιλιέται. Το ζει το παιχνίδι και αρρωσταίνει όταν δεν κερδίζουμε.

Πρώτος στόχος του Ηρακλή, είναι να μείνουμε στην κατηγορία από το κέντρο και πάνω και να βάλουμε τις βάσεις για του χρόνου.

Στα αποδυτήρια υπάρχει ηρεμία και άψογη συνεργασία όλων και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Και ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Τον καλώ το Σάββατο στο γήπεδο για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό».

Most Popular

To Top