Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Από ένα λάθος χασαμε»

Δεν το πίστευε ο Σάββας Παντελίδης πως ο Ηρακλής έχασε τον αγώνα στο Περιστέρι. Σχολιάζοντας την αναμέτρηση είπε χαρακτηριστικά:

«Στο ξεκινημα του αγώνα στα πρώτα 15 λεπτά ο  Ατρόμητος πατούσε καλύτερα.  Μετά ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις κι έπρεπε να σκοράρουμε ένα γκολ οπωσδήποτε.

Στο δεύτερο ήταν επιλογή μας όπως σ’ ολο το ματς να δώσουμε την μπάλα στον Ατρόμητο και να σκοράρουμε με κόντρα επίθεση. Δυσκολευτήκαμε, δεν του αφήσαμε χώρο να δημιουργήσει. Την κλασική ευκαιρία την είχαμε εμείς. Από ένα λάθος χασαμε το ματς. Ηταν το πιο άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα ως τώρα. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Η εικόνα είναι τέτοια που δίνει αισιοδοξία πως θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Πρέπει να κερδίσουμε ματς όμως καθώς δε μας φτάνουν οι βαθμοί Δεν κυνηγάμε κάποια ομάδα συγκεκριμένα. Το πρόβλημα είναι ποια ομάδα θα κάνει το πιο μεγάλο λάθος. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τα δύο ματς εντός έδρας. Θα μαζέψουμε βαθμούς εκτός έδρας πιστεύω και το πιστεύουμε σαν ομάδα. Παλεύουμε στα δύσκολα παιχνίδια και παίρνουμε βαθμούς. Τα πράγματα θα ήταν καλύτεραΑΝ όλα ήταν τακτοποιημένα. Γνώριζα όμως από την αρχή που πήγαινα».

Most Popular

To Top