Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες»

papadopoulosΑπό ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες σύμφωνα με τον προπονητή του Ηρακλή, Νίκο Παπαδόπουλο. Απέφυγε να μιλήσει για το πέναλτι – φάντασμα, ενώ τόνισε ότι πιστεύει στους παίκτες.

Αναλυτικά είπε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Eμείς είχαμε το πρώτο. Δυστυχώς σε μία φάση δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο αν και ο αντίπαλος έμεινε με δέκα ήταν πολύ καλύτερος. Έτσι όπως ήρθε ο βαθμός και στο 90+5’ πρέπει να είναι η αρχή για να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι και η δική μου ομάδα και ο Ολυμπιακός να είναι στην Σούπερλιγκ. Δικαιολογίες δεν θέλουμε. Παίξανε αρκετά παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κάποια στιγμή φάνηκε ότι ήταν κουρασμένοι και η έλλειψη εμπειρίας. Δυστυχώς μείναμε πίσω και ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία. Αυτό το ματς τελείωσε και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο» και συνέχισε:

«Όταν παίζεις για ενάμιση ημίχρονο με παίκτη παραπάνω σίγουρα υπάρχει απογοήτευση. Αλλά έτσι όπως πήγε το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Μένουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Το καλό είναι ότι επιστρέφουν κάποιοι παίκτες που μας δίνουν περισσότερες λύσεις. Θετική ενέργεια χρειάζεται η ομάδα και την στήριξη του κόσμου που είναι δεδομένο ότι θα την έχουμε»

Για την διαιτησία:

«Όχι. Κανένα σχόλιο για την διαιτησία»

Most Popular

To Top