Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απο πέρσι δεν έχει .. «καθαρίσει» ακόμα

Απο την περσινη σεζόν ταλαιπωριτραι ο Ηρακλής για την αναμετρηση με την Βέροια και χθες υπήρξε η ακρόαση της υπόθεσης

Σε άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ:
1. Ακρόαση Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

2. Πιστοποίηση κάλυψης μετοχικού κεφαλαίου ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ και αίτηση χορήγησης άδειας 69Α του Ευάγγελου Λιόλιου για ανάληψη ποσοστού 84,62% του μετοχικού κεφαλαίου της ως άνω ΚΑΕ.
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5. Ερώτημα του Υπουργείου Ανάπτυξης περί του εάν εφαρμόζεται ο έλεγχος της παρ.4 του άρθρου 77Α του ν.2725/99, όπως ισχύει, στις περιπτώσεις Α.Α.Ε. που έχουν παύσει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία.
– Άδεια 69Α ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημουλά Ελένη 36,54%)
– Άδεια 69Α ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης 99,7%)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

6. Αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης σχετικά με την συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ– ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

10. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

12. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

Most Popular

To Top