Ακαδημίες

Αποχώρησε ο Κουνενάκης

kounenakis3Μετα από τέσσερα χρόνια ο Αλέξης Κουνενάκης αποχώρησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και εξήγησε τους λόγους με μια επιστολή του στην προσωπική του ιστοσελίδα

«Ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να πούμε “εις το επανιδείν” και οχι “αντίο” μετά από 4 υπέροχα χρόνια όπου προσπάθησα να κάνω την δουλειά μου όπως λέει και ο τίτλος με πράξεις και με λίγα λόγια γιατί οι πράξεις φαίνονται ενώ τα λόγια περνάνε.
Είχα την τιμή να εργαστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους και σίγουρα πιο ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα τον ΗΡΑΚΛΗ στον πιο νευραλγικό τομέα του, τις ακαδημίες που για όποιον γνωρίζει ήταν είναι και θα είναι στο μέλλον ο μοναδικός σύλλογος με τόση μεγάλη απορρόφηση παικτών από τις ακαδημίες του στην πρώτη ομάδα.

Ονόματα πάρα πολλά περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα που έφτασαν ψηλά και έκαναν την καριέρα που μπόρεσε ο καθένας.
Τα προβλήματα αρκετά όμως πάντα βρίσκαμε τον τρόπο να τα ξεπερνάμε με συλλογική προσπάθεια και με γνώμονα το καλό των παιδιών πρωτίστως. Η παρουσία του Σάββα Κωφίδη υπήρξε καταλύτης για να παραμείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα και να προχωρήσουμε τον δύσκολο δρόμο της δουλειάς δίνοντας τους τα απαραίτητα εφόδια για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι πρώτα από όλα και μετά ποδοσφαιριστές.


Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον σύλλογο του ΗΡΑΚΛΗ και τον Σάββα Κωφίδη που με εμπιστεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια , τους συνεργάτες μου μα κυρίως τα παιδιά που ελπίζω να μπόρεσα να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι στο να γίνουν αυτό που ονειρεύονται στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Μπορεί να χωρίζουν οι δρόμοι μας αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα τα ξαναπούμε στο μέλλον κάτω από καλύτερες συνθήκες και καταστάσεις. Εις το επανιδείν λοιπόν……….»

Με τιμή
Αλέξης Κουνενάκης

Most Popular

To Top