Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Απειλεί με αφαίρεση βαθμών ο Μπουκουβάλας

Ο Μπουκουβάλας… απειλεί τον Ηρακλή με αφαίρεση τριών βαθμών για μη καταβολή οφειλής ύψους 32000 ευρώ

 

Οσους… άθλους και αν κάνει ο Ηρακλής, η… Λερναία Ύδρα των οικονομικών προβλημάτων φαντάζει ανίκητη. Κάθε μέρα βγαίνουν στην πορεία και άλλες δοκιμασίες, με ευθύνη φυσικά της ανεπάρκειας και ανικανότητας των ανθρώπων που κρατούν τις τύχες του. Δεν είναι μόνο οι ανεκπλήρωτες οικονομικές υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό. Είναι και οι παλιές… αμαρτίες με τις οφειλές σε πρώην παίκτες, που κάνουν αδύνατη την αδειοδότηση, αλλά και απειλούν με αφαίρεση βαθμών.

Οι πληροφορίες του a-sports.gr αναφέρουν ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφασίζει ενεργοποίηση ποινής για τον Ηρακλή για χρωστούμενα 32.000 ευρώ στον Μιχάλη Μπουκουβάλα (ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είχε καταθέσει σχετική αίτηση μέσω του δικηγόρου του ΠΣΑΠ Εμμανουήλ Αλαφραγκή). Η ΠΑΕ έχει βάσει κανονισμού τρεις εργάσιμες μέρες προθεσμία (λήγει τη Δευτέρα, αφού δεν υπολογίζεται η ημέρα κοινοποίησης της απόφασης) για να πληρώσει τη ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον παίκτη. Αν δεν είναι συνεπής τιμωρείται με -3 βαθμούς. Το επόμενο παιχνίδι (Τετάρτη 5 Απριλίου με Λεβαδειακό) διεξάγεται κανονικά και υπάρχει προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών (μετά το ματς) για να εξοφλήσει τον παίκτη, ώστε να της επιστραφούν οι βαθμοί. Οπότε η ιστορία μπορεί να τραβήξει μέχρι την Τετάρτη 12 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει προηγούμενο με την την περίπτωση του Νίκου Πουρτουλίδη, κατά την οποία είχαν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί από τον «γηραιό», ωστόσο επιστράφηκαν όταν διακανονίστηκε εκ νέου η οφειλή εντός προθεσμίας.

Most Popular

To Top