Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αντωνέλης: «Ας πρόσεχε ο Καγιούλης»

Ήταν από τους ανθρώπους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Ηρακλή και αρχικά ήταν και στο πλευρό του Σπύρου Παπαθανασάκη. Ήταν όμως από τους πρώτους που κατάλαβαν ότι ο καναδός επιχειρηματίας, δεν μπορεί να καθοδηγήσει τον Ηρακλή και δεν είχε και την οικονομική δυνατότητα. Ο λόγος για τον Χρήστο Αντωνέλη.

Άλλωστε προσπάθησε το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και αργότερα να βρει μια λύση για τον Ημίθεο, όμως ο μεγαλομέτοχος ήταν ανένδοτος, παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος Αντωνέλης στο παρελθόν τον είχε βοηθήσει οικονομικά.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή, νιώθει πικρία και στενοχώρια και εξήγησε τους λόγους στην «Α».

« Δεν γίνεται να μην στεναχωριέσαι όταν βλέπεις αυτή την κατάσταση για την ομάδα του Ηρακλή. Είχαμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν και ελπίζαμε ότι δεν θα τις ξαναζούσαμε. Δυστυχώς όμως και πάλι βρεθήκαμε την ίδια κατάσταση και ίσως χειρότερα από την στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει επόμενη μέρα στην ομάδα»

-Μπορεί να γίνει κάτι αυτή την στιγμή;

«Καταρχήν θα πρέπει να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Δυστυχώς αυτός είναι που έχει τις μετοχές και παίρνει τις αποφάσεις. Θεωρώ ότι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει έτσι τον Ηρακλή και θα επιδιώξει να συνεχίσει με κάθε τρόπο. Έτσι όπως δεν θα υπάρχει Ηρακλής. Δεν μπορώ να δω καμία λύση με τον Παπαθανασάκη να είναι ακόμα στην ΠΑΕ».

– Έχετε κάποια επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή;

«Προσπαθώ να είμαι σε επικοινωνία με την επιτροπή σωτηρίας της ομάδας. Έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και προσπάθησαν να σώσουν τον Ηρακλή στην δικαστική μάχη που είχε. Ενημερώνομαι όσο μπορώ και είμαι σε επικοινωνία μαζί τους, αλλά μόνοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

-Δηλαδή τώρα τι μπορεί να γίνει;

« Μαθαίνω ότι προσπαθεί να αναλάβει την ομάδα ο Νίκος Καγιούλης, αλλά έχει και αυτός ευθύνες. Όταν τον είχαμε προσεγγίσει και του είπαμε να πάρουμε την ομάδα ακόμα και με την δική του συνδρομή, είχε πει ότι δεν μπορεί να «πουλήσει» τους φίλους του. Τώρα βρίσκεται και αυτός σε χειρότερη θέση αλλά δεν μας είχε ακούσει. Θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα».

-Τι χρειάζεται τώρα ο Ηρακλής;

«Ένα θαύμα! Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο για μια νέα επανεκκίνηση της ομάδας, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να εκτιμηθεί εφόσον εξαντληθούν όλα τα ενδεχόμενα».

Most Popular

To Top