Ποδόσφαιρο

Ανασύνταξη και καθαρό μυαλό

Χωρίς αμφιβολία ο Ηρακλής είναι σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και πλέον έχει πολλά θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται οξυγόνο και αυτό θα έρθει με νίκες. Πολύ σύντομα ακολουθεί ο αγώνας με την Σπάρτη όπου είναι μονόδρομος η νίκη. Σε πέντε αγωνιστικές υπήρξε αλλαγή προπονητή, λύση συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή και ο Ημίθεος να βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Το βασικότερο στοιχείο είναι να υπάρξει καθαρό μυαλό , ηρεμία και κυρίως να καταφέρουν οι παίκτες(γιατί μόνο αυτοί μπορούν) να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο κόσμος πικράθηκε, απογοητεύθηκε, έχασε κάθε δύναμη που θα μπορούσε να έχει για να στηρίξει την ομάδα.Χρειάζεται όμως να είναι κοντά στον Ηρακλή, γιατί στα δύσκολα χρειάζεται η καλύτερη συμπαράσταση. Όσο υπάρχουν ελπίδες θα πρέπει να τις κυνηγήσει ο Ηρακλής και αυτό θα πρέπει να γίνει. Τα νευρά και το ανάθεμα είναι δικαιολογημένο, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ηρακλής υπέστη δυο από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του στο Καυτανζόγλειο. Επιτέλους θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτ την ιστορία και να έρθουν καλύτερες μέρες, αλλά αυτό μπορεί να γίνει με την βοήθεια όλων. Παραγόντων , παικτών και φιλάθλων.

Most Popular

To Top