Χωρίς κατηγορία

Αναβάλλονται οι εκλογές της ΕΠΟ!

 epo_grafeia

Οι εκλογές της ΕΠΟ οι οποίες είναι προγραμματισμένες για την 1η Οκτωβρίου οδεύουν προς αναβολή…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, η προσφυγή των έξι Ενώσεων στο Διαιτητικό Δικαστήριο με την οποία ζητούν να υπάρχει Εκλογική Επιτροπή για τις αρχαιρεσίες θα είναι αποδεκτή.

Αυτό τι σημαίνει; Η Εκλογική Επιτροπή μπορεί να «επιλεγεί» μόνο μέσω Γενικής Συνέλευσης την οποία και θα ζητήσουν οι Ενώσεις. Βάσει κανονισμού η Γενική Συνέλευση μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από 15 ημέρες, ενώ από τον ορισμό της Εκλογικής Επιτροπής θα πρέπει να περάσει ένας μήνας για τις αρχαιρεσίες. Έχοντας αυτά ως δεδομένα οι Εκλογές μπορούν να διεξαχθούν από τις 25 Οκτωβρίου και μετά…

Στη Γενική Συνέλευση θα οριστούν τρία άτομα για την Εκλογική Επιτροπή, τα οποία θα πρέπει να ενημερωθούν για τις υποψηφιότητες και να τις εγκρίνουν. Στη διαδικασία αυτή -ουσιαστικά- θα γίνει και μια πρώτη διαπίστωση για τη δύναμη που έχουν οι δύο παρατάξεις.

Ο ορισμός των εκλογών σε νέα ημερομηνία, με πιθανότερη την 25η Οκτωβρίου σημαίνει ότι μέχρι τότε, στο πόστο του επιδιαιτητή θα παραμείνει ο Κύρος Βασσάρας, θα παραμείνουν ίδιοι οι πίνακες διαιτησίας κτλ.

Most Popular

To Top