Πόλο

Ανέλαβε ο Παυλίδης

pavlidis-kostasΟ πρώην προπονητής του Απόλλο Κ. Παυλίδης, έδωσε τα χέρια με τον έφορο της ομάδας του Ηρακλή, κύριο Καριπίδη, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε, και από την επόμενη χρονιά θα κρατάει το τιμόνι του «Γηραιού».

Ο Κώστας ήταν επιτυχημένος στον Απόλλο, όπου έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα σε ανδρική ομάδα, και θέλει να πάει ακόμα καλύτερα στον Ηρακλή που φέτος υποβιβάστηκε από την Α2 στην Β Εθνική.

Σε δηλώσεις του, μας είπε ότι είναι πολύ μεγάλη του τιμή που αναλαμβάνει την συγκεκριμένη ομάδα, από τον πάγκο της οποίας έχουν περάσει κατά καιρούς κάποιοι πολύ σπουδαίοι προπονητές. Ο στόχος είναι η άμεση επάνοδος στην Α2, αλλά και η στελέχωση των ακαδημιών, προκειμένου η πάλαι ποτέ κυρίαρχη σε αυτό τον τομέα, ομάδα, να επιστρέψει στην κορυφή. Μάλιστα, συμπλήρωσε, μου δόθηκε η διαβεβαίωση ότι ο Α.Σ. θα στηρίξει την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Να θυμίσω ότι ο Ηρακλής, πριν από κάποια χρόνια, ήταν ο κυρίαρχος στις μικρές ηλικίες στην Θεσσαλονίκη, και αποτελούσε βραχνά για τις ομάδες της Αθήνας.

Ο Κώστας ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι αποφάσισε τελικά να δεχτεί την συγκεκριμένη πρόταση επειδή οι παίκτες που αποτελούν την κυανόλευκη ομάδα, έχουν πολύ κέφι για δουλειά, κάτι που συμβαδίζει απόλυτα με τις πεποιθήσεις του, αλλά και με το δικό του τρόπο σκέψης, που βασίζεται στην καλή δουλειά με αθλητές που έχουν στόχους.

 

Ο Ηρακλής κάποτε αποτελούσε εκτός από τις υποδομές, ακόμα και στους άνδρες, την μεγάλη δύναμη της πόλης. Ειδικά στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στις αρχές του 90 είχε πολύ καλές θέσεις στην Α1 των ανδρών, με καλύτερη την 5η.

Εκτός από τον Κ. Παυλίδη, στο προπονητικό teamτου Ηρακλή είναι και τα αδέλφια Κλώτσικα. Ο Αγγελος είναι υπεύθυνος στις ακαδημίες και ο αδελφός του στο γυναικείο τμήμα.

pisina.net

Most Popular

To Top