Μάκης Ιωαννίδης

Αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς αρμενίζει

Χωρίς αμφιβολία αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για πρωταθλητισμό. Αυτό άλλωστε μεταφέρουν και υποστηρίζουν όσοι συμμετέχουν σε αυτή, αλλά αυτό αντιλαμβάνεται ο κόσμος και οι αντίπαλοι των κυανόλευκων.

Μια ομάδα που έγινε στα μέσα Αυγούστου και ειχε τον χρόνο να μονταριστεί και να πει δυνατά στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση με έναν Ηρακλή που κατάφερε να νικήσει τον Ηρόδοτο στην πρεμιέρα, αλλά στην συνέχεια έχασε από την Κέρκυρα και να μείνει στην ισοπαλία με τον Αιγινιακό. Αν με τη Κέρκυρα θα μπορούσαν να υπάρξουν δικαιολογίες αφού είναι και αυτή μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει με την ομάδα τη Πιερίας δεν χωράει καμία δικαιολογία.

Η αντίπαλη ομάδα δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά ούτε και έχει τις δυνατότητες να κοντράρει τον Ημίθεο. Ο Ηρακλής όμως κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του Αιγινιακού και στο τέλος να κυνηγάει να ανατρέψει την κατάσταση. Με ανάλογες εμφανίσεις δεν μπορεί να έχει τύχη και θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά για να ανταποκριθούν όλοι στις προσδοκίες που υπάρχουν.

Ακόμα υπάρχει χρόνος και μπορεί πολύ περισσότερο όταν ανάλογες γκέλες υπάρχουν και στις άλλες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Πρέπει να έρθει ένας προπονητής που θα δώσει την απαραίτητη χημεία αλλά κυρίως να μεταφέρει στους παίκτες το πάθος και την αποφασιστικότητα.

Most Popular

To Top