Αννα..φτρα

Ακούς; Άκου…

ass  

Για την αγάπη έγινα γίγας και με πάτησα, για την αγάπη έγινα ρόμπα με πουά, για την αγάπη την καραμέλα την αλάτισα, για την αγάπη ήμουνα πάντοτε ρουά, για την αγάπη.

Για την αγάπη έφαγα κράξιμο και σπάσιμο, για την αγάπη με διώξανε απ’ τη δουλειά, για την αγάπη ένιωσα βλάκας με παράσημο, για την αγάπη ήπια την πρώτη μου γουλιά, για την αγάπη.

Για την αγάπη σ’ ένα δωμάτιο κλειδώθηκα, για την αγάπη βρήκα στον πόνο τη χαρά, για την αγάπη από τα χέρια μου μουντζώθηκα, για την αγάπη έκλαψα μόνος γοερά, για την αγάπη, για την αγάπη.

Για την αγάπη σε λόγια ψεύτικα βασίστηκα, για την αγάπη έκανα φίλο το πιοτό, για την αγάπη στον Ερυθρό διακομίστηκα, για την αγάπη προσπάθησα να σκοτωθώ, για την αγάπη.

Για την αγάπη να μη σε ξαναδώ ορκίστηκα, για την αγάπη έκανα Νότο το Βορά, για την αγάπη από παντού εξαφανίστηκα, για την αγάπη έκανα ο νους ό,τι χωρά, για την αγάπη.

Για την αγάπη ήτανε λίγα ό,τι κι αν έκανα, για την αγάπη δε θα κωλώσω πουθενά, για την αγάπη χίλιες φορές μπορεί να πέθανα, για την αγάπη θα είμαι έτοιμος ξανά, για την αγάπη, για την αγάπη….

Υ.Γ. Εδώ ο κόσμος χάνεται, κι εγώ …στον κόσμο μου, ε; Ούτως ή άλλως πάντα αλλλλλλού νυχτωμένη ήμουν. Τώρα θα αλλάξω;

Most Popular

To Top