Ποδόσφαιρο Ηρακλής

ΑΘ-10:«Δε μας φοβίζετε!!! No pasarán!!!»- Σήμερα στα δικαστήρια

Καλούμε σύσσωμο τον κόσμο του Ηρακλή να παραβρεθεί στα δικαστήρια. Οκατήγορος είναι η γνωστή νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Αυτή την φορά, οιδολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, ως γνήσιοι απόγονοι τωνδωσίλογων και των γερμανοτσολιάδων, έκαναν το λάθος να τα βάλουν με τηνΑυτόνομη Θύρα 10, μέσω της πάγιας τακτικής της “βιομηχανίας διώξεων” και τωνανυπόστατων μηνύσεων ενάντια στα πρόσωπα και τις οργανώσεις πουαντιστέκονται στη δράση της.

Ο Ηρακλής ανήκει στον κόσμο της ελευθερίας και της αλληλεγγύης και έχειαποτελέσει προπύργιο του αντιφασιστικού κινήματος από την αρχή της ένδοξηςιστορίας του. Εμείς στην Αυτόνομη Θύρα 10 διαλέξαμε να ζούμε ενωμένοι καιαλληλέγγυοι κάτω από τα χρώματα του Ημίθεου και ενάντια στο ρατσιστικό καιμισαλλόδοξο δηλητήριο. Εμείς δεν είμαστε αιχμάλωτοι ενός κόσμου που αγαπάει τιςαλυσίδες του.  Ο σύνδεσμος μας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, διάλεξενα μην μείνει απαθής σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσω της δράσης τουέχει συμπαρασταθεί σε όλους όσους αντιστέκονται ενάντια σε κάθε εκδοχήκοινωνικού εκφασισμού και κανιβαλισμού, ενάντια σε κάθε μορφή οργανωμένης ήόχι, ρατσιστικής βίας.

Γνωρίζουμε ότι τα προσωπεία της εξουσιαστικής κυριαρχίας, φέρουν σε καιρούςκοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής κρίσης, κυνικά φασιστικό χαρακτήρα. Ταρατσιστικά, ξενοφοβικά και φασιστικά κινήματα δεν εξυπηρετούν κανένα άλλοεκτός από τους εκμεταλλευτές της κοινωνίας. Είναι στο χέρι όλων μας να τουςσταματήσουμε. Ο αγώνας ενάντια στην αναβίωση του φασισμού θα είναι μακρύς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα τον κερδίσουμε. Η ιστορία δείχνει ότι ποτέ οι φασίστες δεν νίκησαν, ακόμη και αν χρειάστηκαν πολλοί αγώνες και θυσίεςγια να νικηθούν. Στην Αυτόνομη έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου για να τουςσταματήσουμε.

Στις γειτονιές και τους δρόμους, στις πλατείες και τα γήπεδα, στα σχολείακαι τις δουλειές, στα μυαλά και τις σχέσεις, να τσακίσουμε το φασισμόΠΑΝΤΟΥ! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Δε μας φοβίζετε!!!

No pasarán!!!

Όλοι στα Δικαστήρια στις 9.00

Most Popular

To Top