Ποδόσφαιρο Ηρακλής

ΑΕΚ- Ηρακλής με στατιστικά

tsilianidisΔεν απέχουν  σημαντικά οι δυο ομάδες βάση των στατιστικών τους επιδόσεων στο φετινό πρωτάθλημα και στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Η ΑΕΚ έχει μια ελαφρά υπεροχή αλλά και οι «κυανόλευκοι» έχουν ορισμένες κατηγορίες που υπερέχουν.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ που έχει 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα, διαθέτει καλύτερη επίθεση από τον Ηρακλή, καθώς έχει σκοράρει δέκα γκολ, έναντι επτά του Ηρακλή. Οι δυο ομάδες έχουν δεχτεί από οκτώ γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. 

Αναφορικά με τα σουτ προς την εστία, η Ένωση έχει μια υπεροχή καθώς οι «κιτρινόμαυροι» σουτάρουν 67 φορές έναντι 55 του Ηρακλή. Η ίδια εικόνα αποτυπώνεται και στις τελικές προσπάθειες με την ΑΕΚ να έχει 15 περισσότερες. 

 

  •  Ελαφρώς καλύτερη είναι η αθηναϊκή ομάδα στις προσπάθειες που έκαναν οι παίκτες της για να πετύχουν γκολ με κεφαλιά(16) έναντι (10), ενώ αμφότερες έχουν από πέντε ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.
  •  Απόλυτη ισορροπία υπάρχει στην κατοχή μπάλας, και στις σωστές πάσες. Οι παίκτες της κάθε ομάδας έχουν συνολικά από 483 σωστές πάσες και είναι από τα υψηλότερα ποσοστά στην κατηγορία. Περίπου τα ίδια λάθη έχουν κάνει  στις πρώτες επτά αγωνιστικές της φετινής σεζόν  (ΑΕΚ 312 , Ηρακλής 309).
  • Όσον αφορά τις αποκρούσεις οι τερματοφύλακες του Ηρακλή έχουν πέντε περισσότερες από τους αντίστοιχους της ΑΕΚ (28 έναντι 23 αποκρούσεις). Καλύτερη εμφανίζεται η ΑΕΚ στα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή σε ίδιες περίπου προσπάθειες που έχουν γίνει από τους δυο «μονομάχους» της Κυριακής.
  •  Τέλος οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχουν πολλά περισσότερα κλεψίματα, καθώς βρίσκονται και στην δεύτερη θέση στην σχετική κατηγορία της Σουπερ Λιγκ. Οι «κυανόλευκοι» έχουν δεχτεί 21 κίτρινες κάρτες, με τους παίκτες της ΑΕΚ να έχουν συνολικά 18 κίτρινες κάρτες.

 

 

AEK                                        ΗΡΑΚΛΗΣ

13           ΒΑΘΜΟΙ              7

10           ΓΚΟΛ                     7             

8              ΑΜΥΝΑ                                8

83           ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ   68

67           ΣΟΥΤ                      55

16           ΚΕΦΑΛΙΕΣ           10

5              ΑΣΣΙΣΤ                  5

52/164  ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ       36/161

483         ΠΑΣΕΣ                   483

312         ΛΑΘΗ                    309

23           ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ   28

140         ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ      188

18           ΚΑΡΤΕΣ                 21

Most Popular

To Top