Βόλει

Αγώνας ειδικής διαχείρισης στην Ρόδο- Στις 20:00 με ΠΑΟ

 
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Στέφανο Κυριαζή είχε τη Δευτέρα 2 Απριλίου στη Ρόδο ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλής Μπακοδήμος. Στο ραντεβού συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ. παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου τη διοργάνωση και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη διεξαγωγή των αγώνων στο Φαληράκι. Σύσσωμο το Συμβούλιο εξέφρασε την ικανοποίησή του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την άρτια οργάνωση των αγώνων.

Ο Περικλής Μπακοδήμος συναντήθηκε επίσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρόδου κ. Καλλιωράκη και συμφωνήθηκε ότι η διοργάνωση είναι ειδικής διαχείρισης και θα υπάρχουν προεγγραφές εισόδου, με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 20-21 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο στο Φαληράκι. Ο πρώτος ημιτελικός είναι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και ο δεύτερος μεταξύ του Ηρακλή Πετοσφαίρισης και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός

Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pre game εκπομπή
17.00: Τελικός

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

Most Popular

To Top