Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Αγγελόπουλος : «Όλα για τον Ηρακλή»

aggelopoulosΟ Βασίλης Aγγελόπουλος παραχωρησε συνεντευξη απο το Μιλλ της Ολλανδίας και αναφέρθηκε σε όλα τα θεματα της ομάδας αλλα και την χθεσινη αναμετρηση με την Μαλίν

Για την παρουσία του στον Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ηρακλή. Αν συνυπολογίσω ότι είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να βρεθώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Με βοήθησαν τα παιδιά στον εγκλιματισμό. Είναι πολύ φιλικοί. Υπάρχει καλό κλίμα».

Για το χθεσινό φιλικό: «Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Εμείς είμαστε στην τρίτη εβδομάδα. Κάναμε κάποια καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, κρατάμε τα θετικά, δουλεύουμε τα αρνητικά και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια».

 Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα: «Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα. Με προϊδέασαν και τα παιδιά, αλλά το βιώνω κι εγώ. Αυτό οφείλεται και στο καλό κλίμα ανάμεσα στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

 

Για το αγωνιστικό του στυλ: «Αγωνίζομαι και ως οκτάρι και ως δεκάρι. Έχω παίξει και εξάρι. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσαρμόζομαι στις εντολές του προπονητή και ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε όποια θέση».

 

Για το αν νιώθει έτοιμος: «Απαιτείται χρόνος για να εγκλιματιστώ, να έρθω πιο κοντά στα παιδιά και να καταλάβω τη φιλοσοφία του και αγωνιστικά. Μέσω των προπονήσεων θα ανεβάσω ρυθμό και σιγά σιγά να εμφανίσω τον καλύτερό μου εαυτό».

 

Για τα προβλήματα και κατά πόσο επηρεάζουν τους παίκτες: «Είναι αρχή ακόμη. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι υπάρχει θετική ενέργεια. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε να τα αφήσουμε στην άκρη, να μην επηρεαζόμαστε. Και μόνο η φανέλα του Ηρακλή αποτελεί μεγάλο κίνητρο να τα αφήνουμε στην άκρη, να τα ξεχνάμε και να μπαίνουμε, να δίνουμε το καλύτερο».

 

Για τους στόχους του με τον Ηρακλή: «Στόχος μου είναι να πάρω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται, να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες και μέσα από την ομάδα να μπορέσω να βοηθήσω και να βοηθηθώ για την εξέλιξή μου»

Most Popular

To Top