Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Έχω δεθεί με την ομάδα»

Το καλύτερο τέρμα της 28ης αγωνιστικής πέτυχε ο Μιχάλης Μπαστακός και ο νεαρός επιθετικός βραβεύτηκε για αυτή την επιτυχία του. Σχολιάζοντας είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου βραβείο, θέλω να το αφιερώσω πρώτα από όλα στην οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει έστω και αν είναι μακριά αλλά και στους φιλάθλους του Ηρακλή».

-Για το αν έχει δεθεί με την ομάδα: «Ναι νομίζω ότι συμβαίνει κάτι περίεργο μέσα μου, έχω δεθεί με τον Ηρακλή παρότι είμαι λίγο καιρό εδώ, αισθάνομαι λες και είμαι χρόνια στην ομάδα. Νομίζω ότι η συμπαράσταση του κόσμου, είναι σαν να βλέπω την οικογένεια μου στον Ηρακλή».

-Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι ακόμα ένας τελικός. Να κερδίσουμε, να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσουμε».

Για το πως παραμένει η ομάδα συγκεντρωμένη με τόσα εξωαγωνιστικά θέματα: «Δεν μας επηρεάζουν αυτά, η δουλειά μας είναι στον αγωνιστικό χώρο. Έξω από αυτόν, η ευθύνη είναι σε άλλους».

-Για το γεγονός ότι σε ένα μήνα θα είναι παρελθόν από τον Ηρακλή, καθώς έχει έρθει ως δανεικός: «Δεν θέλω να σκέφτομαι την αποχώρηση μου για την ώρα. Υπάρχουν δυο ματς ακόμα, να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα τα δούμε όλα μετά».

-Για το τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής σε αυτά τα ματς:«Ότι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, να δώσουμε την ψυχή μας, την μαχητικότητα μας».

-Για το αν αλλάξουν τα θέματα στο διοικητικό κομμάτι και έρθει η πρόταση για ελεύθερη μεταγραφή του: «Η αλήθεια είναι ότι έχω δεθεί με την ομάδα του Ηρακλή, αλλά τώρα μου βάζετε δύσκολα».

 

Most Popular

To Top