Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Έχουμε μάθει στα δύσκολα»

%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bfΓια «κακή μέρα» μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου. «Αναντικατάστατος» ο Μπαρτολίνι. «Χρειάζεται βελτίωση ο Μοντέιρο» τόνισε με νόημα. Από εβδομάδα τα νέα για τον τραυματισμό του Περόνε «αν και φαίνεται σοβαρός»

Αρχικά είπε:

«Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ξεκινήσαμε άσχημα. Πήρε πολλά μέτρα ο Πανιώνιος και επέβαλλε τον ρυθμό του. Εμείς χάναμε όλες τις μπαλιές. Κάπου φάνηκε ότι ισορροπήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Με δύο λάθος τοποθετήσεις από απειρία δεχθήκαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε περισσότερο και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Τα προβλήματα δυστυχώς δεν σταματούν. Χάνουμε συνεχώς έμπειρους παίκτες στον άξονα και στα στόπερ και είναι δύσκολο να τους αναπληρώσουμε. Αυτές τις δύο εβδομάδες που έχουμε πρέπει να ηρεμήσουμε και να ξαναγίνουμε ανταγωνιστικοί. Είναι μία δύσκολη μέρα αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα το ξεπεράσουμε»

Για το κενό του Μπαρτολίνι:

«Η άποψη μου είναι ότι το κενό του δεν αναπληρώνεται. Όποιος μικρός σε ηλικία παίζει δίπλα του γίνεται πολύ καλύτερος. Ήταν πολύ δύσκολο να αναπληρώσουμε αυτό το κενό και δυστυχώς δεν είχαμε τον Ζιαμπάρη γιατί είχε ενοχλήσεις. Ήταν μεγάλο ρίσκο και αν τον έβαζα μπορεί να τον χάναμε για περισσότερο από έναν μήνα»

Για τον Μοντέιρο και την πεσμένη απόδοση του:

«Εάν δεν μπορούν να βοηθήσουν οι πιο έμπειροι τότε τι να πω. Σίγουρα με προβληματίζει. Δεν είναι δικαιολογία ότι έλειπε αρκετό καιρό. Νομίζω ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του γιατί μπορεί να δώσει πράγματα. Πρέπει να κάνει αυτοκριτική και να βελτιωθεί»

Για την απόδοση του Πασά: 

«Νομίζω ότι ο Πασάς είναι πολύ καλός. Αυτή είναι η άποψη μου. Πολλές φορές αλλιώς είναι τα πράγματα όταν τα βλέπεις από έξω και αλλιώς από μέσα. Πρέπει όλοι να δουλέψουν παραπάνω για να βοηθήσουν»

Για τον Περόνε και το γεγονός ότι κρατούσε το πόδι του στο τέλος:

«Θα το δούμε. Έχω την εντύπωση ότι είναι σοβαρό»

Αν υπάρχει έλλειψη πειθαρχίας:

«Μερικές φορές η κάρτα για την διαμαρτυρία έχει να κάνει και με το πάθος. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την πειθαρχία. Έχει να κάνει με το πάθος και την ένταση της στιγμής»

Συντάκτης: Θωμάς Αυγερινός

Most Popular

To Top