Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Έχουμε βρει τον δρόμο μας»

intzoglouΑισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή στα επόμενα παιχνίδια εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο Λευτέρης Ιντζόγλου. 

  

Αρχικά ο «κυανόλευκος» χαφ μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό, λέγοντας…

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν εντός προγράμματος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι , το ξέραμε, προσπαθήσαμε να μη δεχτούμε γρήγορα γκολ και στην αντεπίθεση να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αρχικά, το πετύχαμε αυτό, μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι όπου εκεί δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα».
Περίμενες από την ομάδα σου να είναι πιο επιθετική;

«Αρχικά θέλαμε να περιορίσουμε τον Ολυμπιακό και στην αντεπίθεση, στην κόντρα να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω ότι κουραστήκαμε πολύ, δώσαμε πολλή ενέργεια στο να περιορίσουμε τον Ολυμπιακό και έτσι δεν μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω».

Έχετε παίξει κόντρα στην ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τώρα στον Ολυμπιακό. Ποια ομάδα είναι σε καλύτερο επίπεδο;

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους, αυτό το δείχνει κι η βαθμολογική συγκομιδή του και άξια είναι εκεί που είναι».

Τι να περιμένουμε από τον Ηρακλή από εδώ και πέρα;

«Σίγουρα έχουμε βρει το δρόμο μας, από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια να μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει και να είμαστε καλύτερα»

Most Popular

To Top