Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έχει πλέον το πάνω χέρι

Κοντά στον 13ο άθλο βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής, ο οποίος μετά τα σημερινά αποτελέσματα είναι σε θέση ισχύος αναφορικά με τη «μάχη» της παραμονής.
Ο Ηρακλής όχι μόνο βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη όπου πλέον βρίσκεται ο Λεβαδειακός, αλλά… έβαλε από κάτω και την ΑΕΛ καθώς έχει καλύτερη επίθεση (στη μεταξύ τους ισοβαθμία μετρά αυτό το κριτήριο). Επειδή μάλιστα οι Βοιωτοί έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους, επί του παρόντος δείχνει να είναι εκείνοι που απειλούνται περισσότερο, ενώ ο Αστέρας χρειάζεται ή επικρατήσει στη Βέροια μετά το Πάσχα ή να μην κερδίσει ο Λεβαδειακός την ΑΕΚ, ώστε να εξασφαλιστεί και μαθηματικά.
Οσο για τη «βασίλισσα», αποχαιρέτησε σήμερα και μαθηματικά την κατηγορία, καθώς δεν «κερδίζει» καμία τριπλή ισοβαθμία στους 25 πόντους με δύο εκ των Ηρακλή, ΑΕΛ και Λεβαδειακό, υστερεί στις «μονές» με Γηραιό και «βυσσινί» (σε περίπτωση που οι Βοιωτοί πάρουν μέχρι έναν πόντο), ενώ έρχεται τελευταία εάν υπάρξει τετραπλή σε αυτούς τους βαθμούς, που είναι και το ανώτερο που μπορεί να φτάσει. 
 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (27) 
Βέροια*
Ηρακλής 
 
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (25)
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης* 
 
ΛΑΡΙΣΑ (25) 
Ξάνθη
Παναθηναϊκός* 
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (23) 
ΑΕΚ
Πανιώνιος*
 
 
ΒΕΡΟΙΑ (19) 
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη* 
 
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις

Most Popular

To Top