Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έτοιμοι Πορτουλίδης Ζάχορα

portouldisΣυνεχίζουν θετικά τα πράγματα, όσον αφορά στους μέχρι πρότινος τραυματίες των «κυανολεύκων», όπως αποδείχθηκε και μέσα από τη σημερινή (Πέμπτη 3 Απριλίου) προπόνηση της Μίκρας, η οποία, μάλιστα, είχε πλήρη ένταση και ανεβασμένους ρυθμούς. Άλλωστε, σταδιακά, το τεχνικό επιτελείο περνά την ομάδα στην τελική φάση της «μίνι» προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των play off.

 Τα θετικά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Νίκος Πουρτουλίδης και ο Ντάριο Ζάχορα επέστρεψαν αποθεραπευμένοι από το πρόγραμμα του ειδικού φυσικοθεραπευτηρίου στην Αθήνα και συμμετείχαν, αμφότεροι, στην προπόνηση της ομάδας, σε πλήρη ένταση.

 Επίσης θετικό είναι ότι ο Βίτορ Λίμα και ο Παναγιώτης Κουρδάκης, οι οποίοι «μπήκαν» κανονικά από χθες, εκμεταλλευόμενοι ότι το πρόγραμμα ήταν ελαφρύ, λόγω των εργομετρικών εξετάσεων, που είχαν προηγηθεί, συνέχισαν και σήμερα με την ομάδα, μολονότι η προπόνηση ήταν σε πλήρη και υψηλά επίπεδα.

 Συνεπώς, όπως έχουν τα πράγματα, η αναμονή της τεχνικής ηγεσίας και η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου επικεντρώνονται στην περίπτωση του Τάι, με τον βραζιλιάνο μέσο να συνεχίζει και σήμερα με θεραπεία, γυμναστήριο και τρέξιμο.

Most Popular

To Top