Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έτοιμοι Κουρδάκης-Λίμα

Η τελευταία προπόνηση του ΗΡΑΚΛΗ, πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, είχε – μάλλον – θετικό πρόσημο, αν εξαιρέσει κανείς το δυσάρεστο, ότι ο Γιώργος Χιονίδης αποκλείστηκε από την αποστολή την τελευταία στιγμή, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο, που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την προπόνηση (ακριβής εκτίμηση την Δευτέρα).

Τα θετικά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Ονουάτσι επιβεβαίωσε πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Λίμα, με λιγότερες ενοχλήσεις στο τραυματισμένο χέρι του. Κανονικά προπονήθηκε και ο Κουρδάκης, αλλά και ο Κραγιόπουλος, έχοντας πλέον αναρρώσει από την ίωση.

Ο Τάι συνέχισε με πρόγραμμα θεραπείας, γυμναστηρίου και τρέξιμο.

 

Ο κ. Γκιγέρμο Όγιος ανακοίνωσε την αποστολή για την Καρδίτσα, όπου μετέχουν οι εξής (19) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει, πριν τον αγώνα, η τελική 18άδα:

Κολίτσης, Κηπουρός, Κοντέων, Κουρδάκης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρούπης, Τσιλιανίδης, Λίμα, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Ζάχορα, Σιατραβάνης, Ονουάτσι, Σκόρτσα, Ματσούκας.

Most Popular

To Top