Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Έρχομαι για το…. φινάλε »

MONTECALVOΟ Φάμπιο Μοντεκάλβο μίλησε στον ArenaFM 89.4 και τόνισε ότι έρχεται αύριο(4/10) στην Θεσσαλονίκη για τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Όσα ανέφερε ο Φάμπιο Μοντεκάλβο στον ArenaFM 89.4:

«Υπέγραψα ένα προσύμφωνο, όπως ξέρετε, στον κ.Ανδρικόπουλο και υπάρχουν ορισμένοι όροι που έχουν παραβιαστεί. Οι ημερομηνίες βγαίνουν προς τα έξω και οι συνεργάτες μου είναι έξω φρενών με αυτό. Ποιος λέει για την 8η Οκτωβρίου, δεν υπάρχει, ξεχάστε το . Στην συνάντηση που κάναμε με τον κ.Παπαθανασάκη ήμασταν μόνοι μας, δεν υπήρχε κανένας άλλος, εμείς θα αποφασίσουμε τους όρους και κανένας άλλος.

Στο επόμενο δημοσίευμα στο οποίο θα αναφέρονται σε μένα με ψευδείς δηλώσεις, θα σηκωθώ να φύγω και θα μηνύσω όποιον τα γράφει . Όποιοι ήταν μπροστά στις υπογραφές ,τα διέρρευσαν και θα πληρώσουν για αυτό. Τώρα βρίσκομαι στην Ιταλία, αύριο θα είμαι πάλι στην Θεσσαλονίκη. Βλέπω πολύ ερασιτεχνισμό, και εγώ ήθελα να κάνω σοβαρά πράγματα.

Είναι πολύ αστείο και ασεβές προς εμάς να έχουμε εις βάρος μας τέτοια δημοσιεύματα. Δεν θα το δεχτώ άλλο.

Διαβάζω πάλι σήμερα για εγγυήσεις 12 εκ. ευρώ. Είπα ότι έχουμε ένα πλάνο 12εκ. ευρώ μέσα στο 2017, δεν μίλησε κανείς για εγγυήσεις και τίποτα άλλο που διαβάζω σήμερα…»

Ήταν να γίνει ένας οικονομικός έλεγχος. Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές;

«Προετοιμαζόμαστε να μπούμε στον Ηρακλή, αυτό είναι σαφέστατο. Θέλουμε τον Ηρακλή, θα έρθω αύριο με τον δικηγόρο μου για να προχωρήσουμε την κατάσταση και να γίνει ο οικονομικός έλεγχος. Η 8η Οκτωβρίου δεν ξέρω από που βγήκε αλλά εγώ είμαι αυτός που αγοράζω και θα σας πω την ημερομηνία όταν θεωρώ ότι όλα είναι εντάξει».

 

Most Popular

To Top