Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έπρεπε να στείλουν το μήνυμα … μέσω Ανδρεόπουλου

andreopoulos

Παρελθόν αποτελεί ο Ανδρεόπουλος από τον Ηρακλή. Μια εξέλιξη που δημιουργεί αγωνιστικά προβλήματα στους «κυανόλευκους» και πλέον θα πρέπει να αναζητήσουν άλλον παίκτη για μια θέση που ήδη υπήρχε έλλειψη. Ο 23χρονος μέσος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων , αφού ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστης που ήθελε ο Νικος Παπαδόπουλος και δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στον  Ηρακλή.

Αυτό φάνηκε και από το βασικό στάδιο της προετοιμασιας σε αντίθεση με τον νεαρό Αγγελόπουλο που άρπαξε την ευκαιρία και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Ο Ανδρεόπουλος από την μία μεριά δεν μπόρεσε να αντέξει τον ανταγωνισμό και από την άλλη μεριά εκμεταλευτηκε τις αδυναμίες που υπάρχουν στον Ηρακλή για να αποχωρήσει από την ομάδα. Ίσως και καλύτερα γιατί αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση και προτιμάει την σιγουριά της Κέρκυρας, όπου αγωνίστηκε πέρσι και όπως φαίνεται θα αγωνιστεί και στο νέο πρωτάθλημα. 

Δυστυχώς η ρευστή κατάσταση που υπάρχει στον Ηρακλή έδωσε δικαίωμα στον ποδοσφαιριστη να φύγει αλλά θα μπορούσαν να είχαν επιμείνει και να καταθέσουν το δελτίο του, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο Ηρακλής είναι ομάδα που δεν μπορεί να παίζει κανένας μαζί του. 

Επιλέχτηκε να μείνει ελεύθερος και να μην κατατεθεί το δελτίο του, θεωρώντας ότι όποιος δεν θέλει να μείνει στην ομάδα μπορεί να φύγει, αλλά μια σοβαρή ομάδα θα πρέπει να είναι περισσότερο σκληρή σε τέτοιες καταστάσεις. 

Most Popular

To Top