Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έξτρα κινήτρο για τους παίκτες

paiktes_iraklis2Oσα συνέβησαν σχετικά με την παρουσία του Γκιγιέρμο Όγιος στον πάγκο του Ηρακλή, λίγο πριν πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στον Αργεντινό τεχνικό.

Η αμφισβήτηση που δέχθηκε από κάποια άτομα μέσα από τον Ηρακλή και ο τρόπος με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν αυτά, οδήγησαν τον Γκιγιέρμο Όγιος στην πόρτα της εξόδου της Μίκρας με τον Αργεντινό να αποτελεί παρελθόν για τους «κυανόλευκους» για ένα διάστημα περίπου 24 ωρών.

Τα συγκεκριμένα γεγονότα προκάλεσαν αναστάτωση (η οποία ευτυχώς δεν είχε συνέπειες) στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά από την άλλη έδωσαν στον Αργεντινό τεχνικό επιπλέον κίνητρα ώστε να οδηγήσει την ομάδα στη Superleague.

Το προφανές και ανθρώπινο κίνητρο που δόθηκε στον Αργεντινό τεχνικό, αφορά την πρόθεσή του να θέλει να δώσει μια αποστομωτική απάντηση σε όσους τον αμφισβήτησαν με το να οδηγήσει τον Ηρακλή στην άνοδο.

Εκτός αυτού, ο «κυανόλευκος» τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι ο μόνος τρόπος ώστε να ευχαριστήσει έμπρακτα την πλειοψηφία των φίλων της ομάδας για τη συμπαράστασή τους προς το πρόσωπό του, δεν είναι άλλος από το να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου.

Άλλωστε ο Όγιος γνωρίζει πολύ καλά ότι το πέρασμά του από τον πάγκο του Ηρακλή θα κριθεί πετυχημένο ή αποτυχημένο, ανάλογα με την κατάληξη που θα έχει η προσπάθεια της ομάδας ώστε να επιστρέψει στη φυσική της θέση, ανεξάρτητα με το ποιες συνθήκες είχαν να αντιμετωπίσουν αυτός και οι ποδοσφαιριστές του σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Σπορ του Βορρά

Most Popular

To Top