Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έντεκα συμβόλαια λήγουν στον Ηρακλή

Ούτε ένα , ούτε δυο αλλά έντεκα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον επόμενο μήνα στον Ηρακλή και ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι. Το πρόβλημα είναι μεγάλο από την στιγμή που οι «κυανόλευκοι» δεν θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών (αν πάρει την αδειοδότηση)

Η κατάσταση στο δυναμικό της ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολη, από την στιγμή που θα ολοκληρωθούν έντεκα συνολικά συμβόλαια. Σχεδόν η μισή ομάδα των «κυανόλευκων» θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα πρέπει να αντικατασταθούν με περιορισμούς στις μεταγραφές.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η αποχώρηση όλων των ξένων ποδοσφαιριστών της ομάδας , αφού ολοκληρώνεται η συνεργασία τους με τον Ηρακλή. Ο Χουάντερσον μετά από πέντε χρόνια παραμονής δεν έχει επιπλέον χρόνια και έτσι είναι ελεύθερος. Το ίδιο ισχύει και για τον Λεοζίνιο που είχε υπογράψει συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο όταν αποκτήθηκε πέρσι τον Ιανουάριο. Ο Περόνε και αυτός δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Τέλος και ο Μοντεϊρο που ανανέωσε το προηγούμενο καλοκαίρι το συμβόλαιο του , είχε υπογράψει μονοετές και έτσι είναι και αυτός ελεύθερος.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Τον Ιανουάριο είχαν έρθει στον Ημίθεο ο Χρήστος Δώνης και ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Αμφότεροι είχαν μετακομίσει με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αντίστοιχα. Το επόμενο διάστημα θα επιστρέψουν στις ομάδες τους και θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Ηρακλή. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Μπαστακό που ήρθε από τον Ατρόμητο και ανήκει ακόμα στο δυναμικό της ομάδας του Περιστερίου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές που λήγει η συνεργασία τους με τον Ηρακλή. Ο Αργυρόπουλος είχε συμφωνήσει να παραμείνει στο ρόστερ για έξι μήνες και έτσι συμπεριλαμβάνεται και αυτός στην ίδια κατηγορία. Τέλος παρελθόν θα αποτελέσουν και οι : Κυνηγόπουλος, Γροντής και Ηλιάδης που και αυτοί δεν θα έχουν συμβόλαιο μετά τις 30/6 και δεν θα δεσμεύονται με τον Ηρακλή.

Τι θα ισχύει με τις μεταγραφές

Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι ότι ο Ηρακλής δεν θα έχει κανονική αδειοδότηση. Θα περιοριστεί στην αδειοδότηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όπως δηλαδή έγινε και στην φετινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει περιορισμούς στις μεταγραφές και θα μπορεί να αποκτήσει ουσιαστικά παίκτες κάτω των 23 χρονών( γεννηθέντες 1994 ). Παράλληλα θα μπορεί να κάνει τρεις ανανεώσεις συμβολαίων και να αποκτήσει έναν ξένο και έναν έλληνα παίκτη άνω των 23 χρονών. Ενώ τον Ιανουάριο θα μπορεί να κάνει μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 χρονών και όσες επιθυμεί με έλληνες παίκτες κάτω της συγκεκριμένης ηλικίας.

Υπάρχει φόρμουλα…

Υπάρχει ωστόσο η δυνατότητα, εφόσον βρεθεί η φόρμουλα κάποιοι από αυτούς τους παίκτες να παραμείνουν στο ρόστερ χωρίς να υπολογίζονται ως ανανεώσεις. Πρόκειται για τους: Τζανετόπουλο, Γροντή, Δώνη, Μπαστακό, Κυνηγόπουλο, καθώς είναι κάτω των 23 χρονών και ουσιαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα να παραμείνουν εφόσον συμφωνήσουν με τους «κυανόλευκους» αλλά και με τους δανεικούς πάρουν το πράσινο φως από τις ομάδες τους.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έγινε καμία κρούση ,( από ποιον να γίνει) προς τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και όσο υπάρχει καθυστέρηση, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα να μην κατορθώσουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους στην ομάδα.

Most Popular

To Top