Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Έκλεισε ο κύκλος του Όγιος

images_podosfairo2012-13_mikra4Μέσα στην ατυχία του Ηρακλή(μάλλον ανικανότητα) τα αποτελέσματα που υπήρξαν αυτή την αγωνιστική κρατούν την ομάδα στον στόχο της. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει θέμα προπονητή με τον Όγιος να φέρνει στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που υπόβοσκαν το τελευταίο διάστημα. Ο λατινοαμερικάνος προπονητής έδωσε λύσεις στις αρχές του χειμώνα, αλλά στην συνέχεια άλλαξε η κατάσταση. Κάπου η συγκέντρωση πολλών αρμοδιοτήτων, κάπου η διαφορετική φιλοσοφία  έκαναν να κλείσει ο κύκλος του στον Ηρακλή.

Η αλλαγή προπονητή είναι επιβεβλημένη με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι ίσως και η μοναδική προοπτική. Το ζητούμενο είναι ποιος θα έρθει στην ομάδα και όχι ποιος θα πάρει την απόφαση. Ποια απόφαση δηλαδή;

Από την στιγμή  που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Δηλαδή να μείνει η ομάδα στο έλεος της;

Έμειναν 33 διεκδικησιμοι βαθμοί και θα πρέπει  με κάθε τρόπο να τους αναζητήσει ο Ηρακλής για να μπορέσει να ελπίζει στην επίτευξη του στόχου.

Ο Όγιος βοήθησε κράτησε την ομάδα ένα συγκεκριμένο διάστημα, αλλά πλέον φαίνεται ότι δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Most Popular

To Top