Ελλάδα

Έκκληση του παίκτη της Ζακύνθου για βοήθεια

paiktisΈκκληση για βοήθεια απευθύνει, ο νεαρός παίκτης της Ζακύνθου Λεωνίδας Κουτσούκης,ο οποίος πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο παίκτης της Ζακύνθου, Λεωνίδας Κουτσούκης που αντιμετωπίζει μια σοβαρή σπάνια μορφής ασθένεια στο αίμα του.

Ο ίδιος απευθύνει έκκληση για βοήθεια, καθώς το ποσό που απαιτείται για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού είναι τεράστιο. 

«Λοιπόν στις προπονήσεις με την ομάδα που έκανα ένιωθα έντονη ατονία και κούραση δεν μπορούσα να τρέξω ούτε 100 μέτρα διότι ένιωθα έντονη υπερκόπωση ….Αυτό γινόταν κάθε μέρα μέχρι που πήγα σε έναν παθολογο ο οποίος με έστειλε να κάνω υπέρηχο, εκεί ο υπέρηχος έδειξε ότι ο σπλήνας μου είχε διογκωθεί και από 12 που είναι το όριο είχε φτάσει 18 ….!!! Έτσι πήγα στο νοσοκομείο στη Ζάκυνθο και έκανα εξετάσεις αίματος… εκεί μου βρήκαν ότι έχω ένα μικρόβιο στο αίμα και έτσι με έστειλαν στο νοσοκομείο του Ρίου να με αναλάβουν καθώς στην Ζάκυνθο δεν υπάρχει αιματολογικο τμήμα ….έκανα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) τις εξετάσεις αίματος και έκει διαγνώστηκε ότι πάσχω από οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία…!! Οπότε για 6 μήνες από τις 3 Μαρτίου μέχρι τώρα τις 20 ηλίου περίπου νοσηλευομουν στην πατρα στο Πανεπιστήμιακο Γενικο Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) και όλους αυτούς τους μήνες έκανα σύνολο 5 χημείο θεραπείες με ισχυρά φάρμακα τα οποία δεν γνωρίζω πως λέγονται….έτσι αφού τελείωσα αυτές τις θεραπείες ήρθα Βοστωνη για να κάνω την μεταμοσχευση αλλά στις εξετάσεις του μυελού των οστών που έκανα έδειξαν ότι έχει μηνει ένα 5% ακόμα οπότε χρειάζομαι και άλλες χημείο θεραπείες γ την ακρίβεια 2, αλλού τύπου ποιο ισχυρές οι οποίες κοστίζουν 300 χιλιάδες ευρώ και συν την μεταμοσχευση που κοστίζει 700 χιλιάδες ευρώ φτάνουμε στο 1 εκατομμυριο …!! Οπότε μόλις καθαρίσω τελείως πρώτα ο Θεός θα μπορέσω να κάνω την μεταμοσχευση εάν και έφοσον έχει μαζευτεί το πόσο γτ το 1 εκατομμυριο πραγματικά ειναι τεράστιο …!!Εχουμε ανοίξει και ερανικο λογαριασμό στην Ελλάδα αυτός εδώ είναι και ότι άλλο χρειαστείτε μου στέλνετε σας ευχαριστώ και πάλι για όλα ..!! ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRA»

Most Popular

To Top