Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Άρχισαν τα σενάρια για τους υποψήφιους επενδυτές.- Τι ισχύει και τι δεν ισχύει

Ξεκίνησαν ήδη τα σενάρια για την επόμενη μέρα του Ηρακλή. Αυτά προέρχονται απο την Αθήνα και μάλλον πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός. Η μοναδική περίπτωση που κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσει τους κυανόλευκους είναι αυτή του Ηλία Θεοδωρίδη, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμα πρόσφορο έδαφος για κάτι ολοκληρωμένο και ξεκάθαρο. Γιατί απλά δεν είναι ξεκάθαρη και η επόμενη μέρα της ομάδας, αφού θα πρέπει να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα για την σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Οσο αφορά την περίπτωση του Αρβανιτίδη για πολους και διάφορους λόγους δεν ειναι μια περίπτωση που έχει μέλλον και προοπτική και πολύ περισσότερο δεν έχει γίνει καμία επαφή, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Όσο αφορά τον πρώην μεγαλομέτοχος της Καλλονης Νίκο Μιχαλάκη, αυτός είναι στην σφαίρα επιρροής  των ερυθρόλευκων αποχρώσεων και τα αυτονόητα εννοούνται.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας sportime.

Mε την επικύρωση της ανόδου του Ηρακλή στην Football League, έχει ήδη ξεκινήσει η έρευνα για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ομάδα από την νέα χρονιά.

Η ομάδα που θα δημιουργήσει μία νέα ΠΑΕ, η οποία δεν θα έχει χρέη καθώς ΙΚΑ και Εφορία θα πρέπει να πληρωθούν από τον πρώην ιδιοκτήτη Σπύρο Παπαθανασάκη, είναι έτοιμη για μία καινούργια αρχή με έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει τον Ηρακλή να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Sportime και την στήλη «Κακίες», τέσσερις είναι οι υποψήφιοι που μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Μιλάμε για τους Νίκος Μιχαλάκης (πρώην ιδιοκτήτης Καλλονής), Βαγγέλης Πλεξίδας, Ηλίας Θεοδωρίδης (πρώην ιδιοκτήτης του Αγροτικού Αστέρα) και ο Γιώργος Αρβανιτίδης (πρώην ιδιοκτήτης Βέροιας).

Όπως αναφέρεται με μερικούς έχει γίνει ήδη επαφή και με τους υπόλοιπους αναμένεται να πραγματοποιηθούν συζητήσεις μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς το ποσό που καλούνται να σηκώσουν ανέρχεται περίπου στις 500.000 ευρώ και φυσικά να βάλουν τις βάσεις για να επιτευχθεί η άνοδος του Ηρακλή στη Super League.

 

Most Popular

To Top