Μπάσκετ

Άμεση προσγείωση από Μέξα

Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του Ηρακλή για τον δύσκολο αγώνα με το Πευκοχώρι, το Σάββατο στις 5, στο Ιβανώφειο. Οι «κυανόλευκοι» αν και προέρχονται από σπουδαία νίκη μέσα στην Καστοριά, προχωρούν άμεσα στο… επόμενο ματς, καθώς γνωρίζουν πως δεν επιτρέπεται κανένας ενθουσιασμός για καμία νίκη, παρά μόνο στο τέλος του πρωταθλήματος να γίνει το ταμείο. Κι αυτό να είναι θετικό! Μόνο τότε θα πανηγυρίσουν.

Μέχρι τότε κρατούν τα θετικά στοιχεία της νίκης στην Καστοριά, που δεν ήταν και λίγα, αλλά γνωρίζουν ότι το έργο είναι μακρύ χρονικά και δύσκολο πρακτικά. Άλλωστε έχουν και προβλήματα τραυματισμών που πρέπει να «επουλωθούν» για τη συνέχεια. Ο Μιχάλης Γιαννακίδης θα δοκιμάσει αυτή την εβδομάδα να μπει σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης, έχοντας ελαφρά θλάση από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ θα διαπιστωθεί αν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας για τον Βασίλη Αγγελακόπουλο, που πόνεσε πάλι στο γόνατο στο β’ ημίχρονο του χθεσινού αγώνα. Ο Μπένας θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από αύριο, επίσης, αν και έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του και δεν έπαιξε χθες επειδή δεν είχε προπονήσεις «στα πόδια του».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο μιας πολύ καλής και μαχητικής ομάδας που αν και νεοφώτιστης έχει 3-2 ρεκόρ και παίζει καλή άμυνα, ενώ μετά έχει μια δύσκολη έξοδο στο Μεσολόγγι με τον Χαρίλαο Τρικούπη των Τζόρτζεβιτς-Παπαδιονυσίου. Ακολουθεί πιθανή αναβολή του αγώνα του με τον Ιωνικό, αφού οι Νικαιώτες έχουν τον διεθνή Σάφτενααρ που παίζει με την Εθνική Ολλανδίας στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ το ίδιο ενδεχομένως θα πράξει και ο Σοκ με την Εθνική Εσθονίας.

Μέχρι τότε το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με το Πευκοχώρι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, όσο κλισέ κι αν ακούγεται…

Most Popular

To Top