Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Άλλο Γ’ Εθνική… άλλο Φούτμπολ Λίγκ- Τα χρήματα απαιτούνται τώρα!

Για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις η κατάσταση τον Ηρακλή δεν είναι καθόλου εύκολη και η αντιμετώπιση της εξαιρετικά δύσκολη από την στιγμή που υπάρχει οικονομική στενότητα. Μπορεί όσοι δεν ήταν παρόντες να μεταφέρουν ότι στην χθεσινή συνάντηση υπήρξε θετικό κλίμα και καλοί οιωνοί, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Τα χρήματα που χρειάζονται δεν είναι τρομακτικά νούμερα αλλά το πρόβλημα είναι ότι άμεσα χρειάζονται αρκετά που δεν υπάρχουν στο ταμείο της ομάδας. Στην συγκέντρωση που έγινε ουσιαστικά υπήρξε μια ενημέρωση αλλά καμία απόφαση καμία κίνηση που να δείχνει ότι κάτι μπορεί να γίνει και θα αποδώσει καρπούς.
Τις επόμενες μέρες χρειάζονται 50 χιλιάδες ευρώ και μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου άλλες 100 χιλιάδες ευρώ. Θα πρέπει να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο αλλά και η απαραίτητη εγγυητική που συνολικά είναι 350 χιλιάδες ευρώ.
Με τα διαρκείας αυτό το ποσό δεν μπορεί να συγκεντρωθεί αυτή την χρονική στιγμή. Ίσως πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να είναι ένας προσιτός αριθμός. ΤΩΡΑ όμως το ταμείο είναι μείον.
Αν βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μπουν στα ταμεία της ομάδας κάποια χρήματα απο ένα άτομο που έχει την οικονομική ευχέρεια, τότε η κατάσταση θα είναι εντελώς διαφορετική.
ΣΗΜΕΡΑ όμως ο Ημίθεος ακροβατεί σε ένα σχοινί που προσπαθεί να ισορροπήσει. Το βάρος πάλι πέφτει στον κόσμο που καλείται να συνδράμει από το υστέρημα του για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα. Θα πρέπει όμως όλοι να θυμούνται,
Άλλο Γ’ Εθνική, άλλο Φούτμπολ Λίγκ . Οι διαφορές είναι τεράστιες.

Most Popular

To Top