Μπάσκετ Ηρακλής

Άλλες 4 αγωνιστικές τιμωρίας !

iraklis_ivanofeioΟσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές στην αναμέτρηση της 20ης «στροφής» της Α2 Ανδρών μεταξύ του Ηρακλή και του Κοροίβου δεν έμειναν ατιμώρητα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ, η οποία επέβαλλε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον «Γηραιό».

Ο Ηρακλής ήταν υπότροπος, ενώ με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε και η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ματς με το Περιστέρι.

Οι αποφάσεις αναφέρουν:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ επέβαλλε την ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στο σωματείο Γ. Σ. Ηρακλής (Α2 Εθνικής Ανδρών).

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ επέβαλλε την ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στο σωματείο Πανιώνιος Γ. Σ. (Α2 Εθνικής Γυναικών).

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ επέβαλλε την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο που αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου Γ. Σ. Ηρακλής για τριάντα (30) ημέρες στον Κωνσταντίνο Μανώλογλου (γιατρός Γ. Σ. Ηρακλής). Η ποινή ισχύει από σήμερα, 4 Απριλίου 2014.

Most Popular

To Top