Ποδόσφαιρο

Άλλα λογια να αγαπιόμαστε απο Καγιούλη σε παίκτες

paiktes5

Με τους ποδοσφαιριστες του Ηρακλή συναντήθηκε ο Νίκος Καγιούλης αλλά αυτό θα γίνει και αύριο(14/10). Οι οφειλές που υπάρχουν ήταν το σημείο αναφοράς, αλλά ακόμα λύση δεν υπάρχει. Όπως τους μετέφερε περιμένουν από την Σουπερ Λίγκ 350 χιλιάδες ευρώ που προέρχονται από την ΟΥΕΦΑ. 

Συγκεκριμένα τους είπε ότι : «Υπάρχει ένα θέμα με το Καυτανζόγλειο που δεν έχει στείλει το χαρτί της εκχώρησης για ένα ποσό 138.000 ευρώ και δεν έχει στείλει η ΕΠΟ το ποσό. Οι 124.000 έχουν εξοφληθεί και απομένουν οι 14.000 Αυτό μπορεί να το κρατήσει και να αποδεσμεύσει τα υπόλοιπα».

Οι ποδοσφαιριστες δεν πείσθηκαν και ζήτησαν να υπάρξει νέα συνάντηση ώστε να τους μεταφέρει ακριβώς πόσα χρήματα θα υπάρχουν διαθέσιμα και πότε θα μπορέσουν να τα εισπράξουν. Γιατί τα χρήματα που υπολόγιζαν ότι θα πάρουν από τις εκχωρήσεις της NOVA δεν έχουν έρθει και ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό. 

Είναι άγνωστο πάντως πως θα μπορέσει να διευθετήσει αυτές τις οφειλές σε περίπτωση που τελικά δεν έρθουν οι 350 χιλιάδες ευρώ , κάτι που δεν είναι απίθανο από την στιγμή που φημολογείται ότι το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να μπλοκαριστεί από τρίτους. Το αποτέλεσμα θα φανεί στην νέα συνάντηση που θα υπάρξει.

 

 

Most Popular

To Top